fbpx

Aloe Vera Gelly

Aloe Vera Gelly bestaat voornamelijk uit pure gestabiliseerde alo√ę vera gel en is zeker bij een droge of schrale huid bijzonder effectief. Het verzacht de gevoelige plekken op de huid.¬†

Aloe Vera Gelly

De meest pure huidverzorging met alo√ę vera. Aloe Vera Gelly bestaat voornamelijk uit pure gestabiliseerde alo√ę vera gel en is zeker bij een droge of schrale huid bijzonder effectief. Het verzacht de gevoelige plekken op de huid. In essentie gelijk aan het binnenste van het alo√ę vera blad, is deze 100% gestabiliseerde alo√ę vera gel ook een ideale aftersun cr√®me. De Aloe Vera Gelly draagt bij aan het herstellend vermogen van de huid en biedt verkoeling.

Ingredi√ęntenlijst

Aloe Barbadensis Leaf Juice (Stabilized* Aloe Vera Gel), Aqua, Glycerin, Triethanolamine, Carbomer, Disodium EDTA, Citric Acid, Ascorbic Acid, Allantoin, Glycine Soja Oil, Tocopherol, Methylparaben, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Diazolidinyl Urea.

Millieu vriendelijke dop

Omdat we bij Forever graag een bijdrage blijven leveren aan het milieu heeft dit product een vernieuwde aangehechte dop. De aangehechte dop is bedoeld om recycling te verbeteren en het aantal losse doppen op stortplaatsen te verminderen.

About our product

Hoofdbestanddeel:
Gestabiliseerde alo√ę vera gel

[alo√ę vera gel (99,7%), vitamine C (ascorbinezuur), zuurteregelaar (citroenzuur)].

Gebruiksaanwijzing:
Smeer royaal Aloe Vera Gelly uit over de huid tot het is geabsorbeerd. Gebruik zoveel als wenselijk.

Kortingscode!

Maak direct gebruik van de kortingscode

Forever Business Owner

Ruud de Pagter – vanaf 1995 aangesloten bij Forever

© 2024 All Rights Reserved.