fbpx

Aloe Berry Nectar dranken

Aloë vera gel met de smaaksensatie van cranberry en appel. Geniet van pure aloë vera gel gecombineerd met de fruitige smaak van cranberry en appel.

Aloe Vera Gel

Forever Aloe Berry Nectar bevat 90,7% pure aloë vera gel uit het binnenblad van de aloë vera plant en is rijk aan vitamine C. De fruitige aanvulling van cranberry en appel geeft aloë vera gel een verrassende twist! Forever Aloe Berry Nectar is een ideale aanvulling op een uitgebalanceerd en gezond voedingspatroon. Geniet dagelijks van deze fruitige aloë drank en profiteer van alle waardevolle eigenschappen van aloë vera en vitamine C. Precies zoals de natuur het heeft bedoeld.

Gebruik

Neem driemaal daags 40 ml. Mix elke 40 ml portie met 240 ml water of sap. Of gebruik het water of sap ernaast. • De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. • Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. • Bewaar het product op een koele, droge plaats. • Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. • Niet gebruiken als de verpakking niet goed is verzegeld.

Millieu vriendelijke dop

Omdat we bij Forever graag een bijdrage blijven leveren aan het milieu heeft dit product een vernieuwde aangehechte dop. De aangehechte dop is bedoeld om recycling te verbeteren en het aantal losse doppen op stortplaatsen te verminderen. Belangrijk: bij het sluiten van het pak de dop niet dichtdraaien maar dicht klikken!

About our product

Ingrediënten:
Gestabiliseerde aloë vera gel [aloë vera gel (90,7%), vitamine C (ascorbinezuur), antioxidant (ascorbinezuur), zuurteregelaar (citroenzuur)], natuurlijk appelsapconcentraat (4%), fructose, natuurlijk veenbesconcentraat (2%).

Aloe Vera dranken

Diverse smaken met hoge concentraties Aloe Vera.

Forever Business Owner

Ruud de Pagter – vanaf 1995 aangesloten bij Forever

Join Us

Waar werkplezier en flexibiliteit samenkomen!

Or Get In Touch

call us

06-83798658

Email Us

info@aloe2you.com

Online

Calendly

Adres

3951BJ Maarn

© 2024 All Rights Reserved.