fbpx

Forever Freedom drank

Forever Freedom houdt je langer actief dankzij vitamine C met alo√ę vera! Forever Freedom bevat naast alle voordelen van de Forever Aloe Vera Gel ook veel Vitamine C. Alo√ę vera draagt bij aan het natuurlijke afweersysteem*.¬†

Forever Freedom

Forever Freedom houdt je langer actief dankzij vitamine C met alo√ę vera! Forever Freedom bevat naast alle voordelen van de Forever Aloe Vera Gel ook veel Vitamine C. Alo√ę vera draagt bij aan het natuurlijke afweersysteem*. Vitamine C is goed voor het kraakbeen. Hiermee is het niet alleen een perfecte basis aanvulling van voedingstoffen maar ook de ideale drank voor sporters en voor iedereen die ook op oudere leeftijd nog actief wil blijven. Met een aangename sinaasappelsmaak. Daarnaast bevat het een combinatie van de zorgvuldig op elkaar afgestemde ingredi√ęnten glucosamine, chondro√Įtine en MSM. * Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Gebruik

Neem tweemaal daags 45 ml. Mix elke 45 ml portie met 270 ml water of sap. Schudden voor gebruik. Na openen gekoeld bewaren. ‚ÄĘ De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. ‚ÄĘ Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. ‚ÄĘ Bewaar het product op een koele, droge plaats. ‚ÄĘ Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. ‚ÄĘ Niet gebruiken als de verpakking niet goed is verzegeld.

About our product

Ingredi√ęnten:

Gestabiliseerde* alo√ę vera gel, stabilisator (sorbitol), natuurlijke sinaasappel concentraat, fructose, glucosamine sulfaat, chondro√Įtine sulfaat, natuurlijk sinaasappel aroma, methyl sulfonyl methaan, antioxidant (ascorbinezuur), zuurteregelaar (citroenzuur), conserveringsmiddel (natrium benzoaat), antioxidant (tocoferol).
N.B. Bevat de volgende allergenen: garnalen-, krab- en kreeftelementen

Glutenvrij

Kortingscode!

Maak direct gebruik van de kortingscode

Forever Business Owner

Ruud de Pagter – vanaf 1995 aangesloten bij Forever

Or Get In Touch

call us

06-83798658

Email Us

info@aloe2you.com

Online

Calendly

Adres

3951BJ Maarn

© 2024 All Rights Reserved.