fbpx

Aloe Vera Gel dranken

Forever Aloe Vera Gel is een pure alo√ę drank met 99,7% alo√ę vera gel! De gel komt rechtstreeks van onze eigen velden in Texas en de Dominicaanse Republiek.

‚ā¨ 34,16 adviesprijs

Forever webshop | Garantie | Join Us

Let op: ga alleen in zee met officieel erkende Forever Business Owners.
Offici√ęle FBO‚Äôs zijn getraind en beschikken over uitgebreide kennis. Ze zorgen voor de juiste ondersteuning en persoonlijke benadering. Ook zijn ze bevoegd om de 30-dagen tevredenheidsgarantieaan te bieden en ze worden ondersteund door het Forever Benelux hoofdkantoor in Baarn, Nederland. Je bent daarmee verzekerd van de betrouwbaarheid en de beste service. Klik voor meer informatie op “Garantie“.

Ontvang een kortingscode.

Aloe Vera Gel

Forever Aloe Vera Gel is gemaakt van pure gel uit het binnenblad van de alo√ę vera plant. Er worden geen suikers en conserveermiddelen toegevoegd tijdens het verwerkingsproces. De drank is een uitstekende aanvulling op een uitgebalanceerd en gezond voedingspatroon. Geniet van de natuurlijke smaak van onverdunde gel en profiteer van alle waardevolle eigenschappen van alo√ę vera en vitamine C. Precies zoals de natuur het heeft bedoeld. Forever gaat voor een puur product. Om de kwaliteit te waarborgen wordt onze alo√ę vera gel na de oogst direct verwerkt.

Gebruik

Neem driemaal daags 40 ml. Mix elke 40 ml portie met 240 ml water of sap. Of gebruik het water of sap ernaast. Schudden voor gebruik. Bewaarvoorschrift: Na openen gekoeld bewaren (max 7¬įC). Binnen 30 dagen consumeren. Tenminste houdbaar tot einde: zie bovenkant verpakking. ‚ÄĘ De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. ‚ÄĘ Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. ‚ÄĘ Bewaar het product op een koele, droge plaats. ‚ÄĘ Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. ‚ÄĘ Niet gebruiken als de verpakking niet goed is verzegeld.

Millieu vriendelijke dop

Omdat we bij Forever graag een bijdrage blijven leveren aan het milieu heeft dit product een vernieuwde aangehechte dop. De aangehechte dop is bedoeld om recycling te verbeteren en het aantal losse doppen op stortplaatsen te verminderen. Belangrijk: bij het sluiten van het pak de dop niet dichtdraaien maar dicht klikken!

About our product

Ingredi√ęnten:
Gestabiliseerde alo√ę vera gel

[alo√ę vera gel (99,7%), vitamine C (ascorbinezuur), zuurteregelaar (citroenzuur)].

Voedingswaarde (per ADH):
Vitamine C: 67 mg/84% (per ADH)
Alo√ę vera gel: 119,6 ml (per ADH)

Aloe Vera dranken

Diverse smaken met hoge concentraties Aloe Vera.

Account aanmaken!

Maak een account aan en geniet van de vele voordelen.

Forever Business Owner

Ruud de Pagter – vanaf 1995 aangesloten bij Forever

Or Get In Touch

call us

06-83798658

Email Us

info@aloe2you.com

Online

Calendly

Adres

3951BJ Maarn

© 2024 All Rights Reserved.


Recruiting Young Talents

Join us

De vrijheid om te werken wanneer het jou uitkomt. Wij houden van social media, gadgets en innovatie.