fbpx

Aloe Propolis Creme

Een rijke mix van alo√ę vera, bijen propolis en kamille extracten. De meervoudige aminozuren, vitaminecomplexen A en E en waardevolle structuurbouwstenen in Aloe Propolis Cr√®me ondersteunen het herstel van de huid.

‚ā¨ 28,81 adviesprijs

Forever webshop | Garantie | Join Us

Let op: ga alleen in zee met officieel erkende Forever Business Owners.
Offici√ęle FBO‚Äôs zijn getraind en beschikken over uitgebreide kennis. Ze zorgen voor de juiste ondersteuning en persoonlijke benadering. Ook zijn ze bevoegd om de 30-dagen tevredenheidsgarantieaan te bieden en ze worden ondersteund door het Forever Benelux hoofdkantoor in Baarn, Nederland. Je bent daarmee verzekerd van de betrouwbaarheid en de beste service. Klik voor meer informatie op “Garantie“.

Ontvang een kortingscode.

Aloe Propolis Creme

Een rijke mix van alo√ę vera, bijen propolis en kamille extracten. De meervoudige aminozuren, vitaminecomplexen A en E en waardevolle structuurbouwstenen in Aloe Propolis Cr√®me ondersteunen het herstel van de huid. Een perfecte vochtinbrenger √©n beschermer voor iedere dag met een bijzonder kalmerende werking op met name de gevoelige huid.

Ingredi√ęnten

Aloe Barbadensis Leaf Juice (Stabilized* Aloe Vera Gel), Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Cetyl Alcohol, Lanolin, PEG-100 Stearate, Propolis Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Ethylhexyl Palmitate, Ethylhexyl Stearate, Diethylhexyl Adipate, Sorbitol, Lanolin Alcohol, Dimethicone, Tocopherol, Glycine Soya Oil, Beta-Carotene, Zea Mays Oil, Allantoin, Triethanolamine, Ascorbic Acid, Disodium Edta, Citric Acid, Parfum, Coumarin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben.

Millieu vriendelijke verpakking

Omdat we bij Forever graag een bijdrage blijven leveren aan het milieu heeft dit product een vernieuwde aangehechte dop. De aangehechte dop is bedoeld om recycling te verbeteren en het aantal losse doppen op stortplaatsen te verminderen.

About our product

Hoofdbestanddeel:
Gestabiliseerde alo√ę vera gel

 

Gebruiksaanwijzing:
Knijp een klein bolletje crème uit de tube en smeer deze goed uit over de huid. Smeer iets meer op de plekken huid die iets uitgedroogd zijn, zoals handen en voeten.

Account aanmaken!

Maak een account aan en geniet van de vele voordelen.

Forever Business Owner

Ruud de Pagter – vanaf 1995 aangesloten bij Forever

© 2024 All Rights Reserved.


Recruiting Young Talents

Join us

De vrijheid om te werken wanneer het jou uitkomt. Wij houden van social media, gadgets en innovatie.