01

Vraag jezelf af

  • Wil jij naast je baan of onderneming, online met Social Media een inkomen opbouwen?
  • Stel je eens voor dat jij minder hoeft te werken bij je baas en meer controle hebt over wanneer, waar en met wie je werkt. Is dat interessant voor je?
  • Wil je samenwerken met een betrouwbaar en financieel gezond bedrijf? Ik kan dat garanderen. Ik werk 25 jaar met Forever samen.
  • Wil je werken met de aloë vera producten van Forever? 
  • Wil je aan de slag met een bewezen Businessmodel? Een Businessmodel dat meer zekerheid biedt dan een baan of traditionele onderneming. Een Businessmodel dat al vanaf 1995 voor mij en vele anderen werkt.
  • Dit jaar zien wij een enorme groei van starters die online zeer succesvol zijn in het opbouwen van een inkomen met Forever. Wil jij dit ook?

02

Mijn verhaal

Welkom op mijn website. Ik ben Ruud de Pagter, getrouwd met Marjorie en samen hebben we een fantastische dochter.

Mijn eerste werkervaring heb ik opgedaan in een winkelketen. Ik moest door omstandigheden op jonge leeftijd werken. Al snel raakte ik geïnteresseerd in de vraag over het “waarom” dat mensen op de werkvloer wel of niet optimaal functioneerden.

Mede daardoor ben ik me in de avonduren gaan verdiepen in management en psychologie. Binnen een jaar werd me gevraagd om leiding te geven aan medewerkers die in sommige gevallen twee keer zo oud waren. Ik leerde al snel dat je door je positie geen respect krijgt, maar dat je respect moet verdienen. Het is een snelle en effectieve leerschool geweest. In de periode die daarop volgde wilde ik meer weten over “People Skills”, de sociale vaardigheden, en hoe deze te ontwikkelen bij mezelf en bij anderen.

03

Ondernemerschap

Na twaalf jaar besloot ik de grote stap te wagen en voor mezelf te beginnen. Een sprong in het diepe en één waarbij ik mezelf beter heb leren kennen. Met name over discipline, doorzettingsvermogen, een positieve instelling en het vermogen om in oplossingen te denken. Weer een ervaring waar ik veel van heb geleerd. Kort daarna besloot ik, naast mijn onderneming, Beherend Vennoot te worden bij een Commanditaire Vennootschap.

Het was gedurende deze drukke en hectische periode dat ik me het volgende af begon te vragen. Ik verdiende een goed inkomen, maar was wel meer dan 60 uur per week aan het werk. Ik had behoefte aan meer vrije tijd. Tijd voor het gezin, hobby’s en meer tijd voor ontspanning. Zou het niet fantastisch zijn als we kunnen genieten van meer vrije tijd? Dat we flexibel kunnen zijn in het indelen van ons werk en vrije tijd? Dat je zelf kan bepalen wanneer je werkt?

04

Het eerste contact

In 1995 had ik contact met een Engelsman. Hij vertelde mij dat hij bepaalde waar, wanneer en met wie hij wilde werken. Mijn interesse was gewekt. Na enkele gesprekken leerde ik dat het over het bedrijf Forever ging. Een netwerkmarketing bedrijf dat in 1978 was opgericht. Ik had wel eens iets gehoord over de industrie en was in eerste instantie sceptisch en gereserveerd. Na het doornemen van alle documentatie hield het me bezig. Ik heb toen een bedrijfsjurist het één en ander laten uitzoeken. Deze was tot mijn verbazing bijzonder enthousiast over wat hij had gevonden aan informatie. Sterker nog, hij was één van de eersten die met mij samen aan de slag ging.

Ik besloot 10 uur per week te investeren in mijn Forever onderneming. Ik geef toe, dat ik in het eerste half jaar bijna alles fout gedaan heb wat ik fout kon doen. En dat was te verwachten, want als ondernemer ben je eigenwijs. Dit kan een voordeel zijn, maar in dit geval was het een nadeel. Na een half jaar besloot ik, het vakgebied te leren en goed uit te voeren.  Te doen wat de Forever ondernemers deden die er een vervangend en meer aan inkomen mee hadden opgebouwd. Je mag dus stellen, dat ik heb geleerd om van mensen te leren die het gedaan hebben, die het goede voorbeeld geven. Binnen een jaar bouwde ik met 10 uur per week, een vervangend inkomen op. Niet veel later besloot ik meer tijd in mijn Forever onderneming te investeren.

In 1999 werd ik aangesteld als Country Manager van Nederland. Ik startte in een klein kantoorpand met 5 medewerkers. Kort daarna regelden wij alle goedkeuringen voor de producten in België en Luxemburg. Binnen 5 jaar verviervoudigde de omzet. In 2004 kocht ik voor de oprichter en eigenaar van Forever het monumentale pand in Baarn. Inmiddels hadden we een staf van 25 enthousiaste medewerkers opgebouwd. We hadden een goede basis neergezet. In 2007 besloot ik te stoppen als Country Manager van de Benelux. Ik nam de beslissing om als Forever ondernemer mijn business verder uit te breiden. 

Ik verdien als Forever ondernemer een hele goede boterham. Maar wat ik belangrijker vind is dat ik veel meer controle heb over wanneer, waar en met wie ik werk. Ik geniet elke dag van de vrijheid van werken die ons vakgebied biedt. En ik heb nu veel meer tijd voor mijn gezin en mijn hobby’s. Ik gun iedereen deze levensstijl en kan het iedereen aanbevelen.

05

Uitleg business concept

Mocht je met me in gesprek willen, kies dan een datum en een tijdstip uit. Ik neem contact met je op en beantwoord al je vragen.