Ondernemers creƫren

03

Meer dan 90% van de Forever Business Owners deelt ervaringen over de producten en bouwt een klantenbestand op. Binnen deze groep zal een kleiner deel enthousiasme delen over onze manier van werken en met enkele mensen de omzet vergroten.

Minder dan 10% van de Forever Business Owners zal zich specialiseren in het coachen en helpen van mensen naar een vervangend inkomen. Ik noem ze de Forever professionals. Zij hebben de vorige twee stappen doorlopen en hebben bewezen goed te zijn in ons vakgebied, netwerkmarketing.

Zij zoeken binnen de teams die zij opbouwen de potentiĆ«le Forever ondernemers. Mensen die het vak willen leren, “People Skills” en doorzettingsvermogen bezitten. Mensen die de grootse fan zijn van de producten, zich kunnen vinden in de waarden en visie van het bedrijf en die naast een baan of onderneming een vervangend inkomen willen opbouwen. Forever professionals begeleiden mensen naar een vervangend inkomen.

De Forever professionals ontvangen naast de bonussen ook royalties. Royalties over de omzet van de ondernemers. De percentages liggen tussen de 2 tot 6% over aanzienlijke groepsomzetten. Het mag duidelijk zijn dat ze er hard voor hebben moeten werken. Maar wat ze er voor terug krijgen is uniek. Zij genieten van de Forever Lifestyle. Bepalen zelf wanneer, waar en met wie ze werken. Het geld is in veel gevallen niet meer het belangrijkste, maar waardering zorgt ervoor dat ze dagelijks voor alle Forever Business Owners klaar staan.

4000+ euro

The deepest principle in Human nature is the craving to be appreciated

William James

Sign up today

Wij staan klaar om je te ondersteunen

Kenmerken Forever Professional

Iedereen kan een Forever Professional worden ongeacht achtergrond, werkervaring of opleiding. Maar, niet iedereen zal het worden. Het vereist bepaalde karaktereigenschappen en de wil om aan jezelf te willen werken. In de loop van de jaren heb ik de ervaring opgedaan dat mensen wel degelijk in staat zijn om “skills” te ontwikkelen waardoor ze een Forever Professional zijn geworden. De belangrijkste kenmerken hieronder.

Doorzettingsvermogen

Het is een vakgebied. Het vergt tijd om het vak te leren en tijdens het leerproces zal je " Ups and Downs" meemaken. Dit hoort bij het leerproces, "Learning on the Job".

Leergierigheid

Leren doe je door te luisteren naar Forever Professionals. Deze ontmoet je tijdens meetings, trainingsdagen en Webinars. Leer van de ervaren ondernemers.

Tijd investeren

Je zal tijd vrij moeten maken om meetings, trainingsdagen en webinars bij te wonen. Des te meer tijd je er voor vrij maakt, des te sneller leer je het vakgebied.

Weet "waarom"

Wat is je reden om Forever Business Owner te worden? Wat wil je er mee bereiken? Des te duidelijker je "waarom" des te groter de kans van slagen.

Geheel verzorgde training

Start voor het einde van deze maand nog als Forever Business Owner en ontvang twee toegangskaarten voor een leerzame trainingsmiddag bij het NBC in Nieuwegein, twee lunches en 4 drank coupons. Ik sta voor je klaar om je te adviseren en 25 jaar ervaring met je te delen.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden