Aanbevelen en Korting

5%

Wanneer je onze producten aanbeveelt bieden wij je de mogelijkheid om met korting de producten te bestellen. Meer dan 90% van onze klanten heeft een account aangemaakt en deelt het enthousiasme over het eigen gebruik.

In bijna alle gevallen hebben ze de producten leren kennen door een enthousiaste gebruiker of een Forever ondernemer. Ze hebben een account aangemaakt en zijn “Preferred Customer” oftewel klant met een account bij Forever. Een Preferred Customer kan de producten bij de groothandel bestellen met 5% korting.

Indien je als Preferred Customer een “Start Your Journey Combi Pack” besteld hebt, een samenstelling van enkele topproducten uit het assortiment, zal je korting direct oplopen naar 30% over de verkoopwaarde.

Tevens krijg je een Forever webshop voor klanten. Je klanten bestellen dan via je eigen webshop. Het bedrijf regelt de betaling en de verzending. Jij ontvangt het verschil tussen de inkoop en verkoopwaarde.

Als Preferred Customer heb je dus niet alleen de mogelijkheid om de producten met korting te bestellen, maar ook wat extra bij te verdienen.

30% korting

When the product is right, you don’t have to be a great Marketer

Lee Iacocca

Bestel de producten met korting

Ervaar de kwaliteit en deel je ervaring met anderen

Ken je iemand die geinterresseerd zou kunnen zijn? Klik op onderstaande button(s) om de websitepage te delen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp