fbpx
Meteen naar de inhoud

Over
Ons

Hallo! Wij zijn Marjorie en Ruud. In 1995 maakte wij kennis met het verdienmodel van Forever. Vanaf dat moment zijn wij de grootste fan van de Aloe Vera producten.
Chatbox
Whatsapp Chat
Typ je bericht in en ik zal zo snel mogelijk je vraag beantwoorden.

Hoe het is begonnen...

Samen met Rex Maughan, de oprichter van het bedrijf Forever

Marjorie

Marjorie is na het afronden van haar studie begonnen bij het Ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid. Ze werkte daar met veel plezier en groeide al snel door naar de functie Management Assistente voor de Directeur-Generaal.

Ze werkt nu parttime bij een opleidingsinstituut in de tandheelkunde. In haar vrije uren ondersteunt ze me bij het runnen van onze Forever Business.

Marjorie heeft diverse Skincare trainingen van het hoofdkantoor in de US bijgewoond. Ze heeft in de Product Board van Forever voor de Benelux gezeten en wordt door collega Forever ondernemers geprezen voor haar kennis over de producten.

Waarom Forever?

Werken met Forever is onze levensstijl geworden. We hebben ervaren hoe bijzonder dit bedrijf is. Een bedrijf dat daadwerkelijk geeft om mensen. Of ze nu in dienstverband werken op de plantages, de distributiecentra,  kantoren wereldwijd of zelfstandig Forever ondernemer of klant zijn. De mensen staan centraal bij dit bedrijf. De producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Het Businessmodel geeft iedereen gelijke kansen, ongeacht opleiding, werkervaring of achtergrond. En dit zijn maar enkele voorbeelden.

Ruud

Ik heb mijn werkervaring opgedaan in de kledingbranche. Gestart als verkoper en binnen korte tijd doorgegroeid naar de functies Assistent-bedrijfsleider en Bedrijfsleider. Daarna ingezet als “Trouble Shooter” voor de winkels die achterbleven in omzet.

Na 12 jaar besloot ik voor mezelf te beginnen. Naast mijn eigen bedrijf startte ik een jaar later als Beherend Vennoot.

In 1995 leerde ik Forever kennen en registreerde me als Forever ondernemer. Al snel voelde ik me als een vis in het water bij dit bijzondere bedrijf. In 1999 werd me de baan “Country Manager van Nederland” aangeboden. In de jaren daarna opende ik samen met mijn fantastische medewerkers België en Luxemburg.

In 2007 ben ik gestopt als Country Manager van de Benelux en sindsdien geniet ik van het werken als Forever ondernemer.

We are so greatfull to be part of this very special Company. It's all about sharing great products and helping other people.

— Marjorie & Ruud —
Bezoek op afspraak

Maak een afspraak in mijn agenda

Kantoor aan huis

Wethouder Noordamweg 1, 3951BJ Maarn

Video meeting

Zoom, Teams of Google Meet

Over ons
Verzending en levering
Preferred Customer

Deel deze pagina...

Forever

Business