Meteen naar de inhoud

Over
Ons

Hallo! Ik ben Ruud. In 1995 maakte ik kennis met het verdienmodel van Forever. Vanaf dat moment ben ik enorm enthousiast over het Businessmodel en een grote fan van de Aloe Vera producten.

Hoe het is begonnen...

Samen met Rex Maughan, de oprichter van het bedrijf Forever

Marjorie

Marjorie is na het afronden van haar studie begonnen bij het Ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid. Ze werkte daar met veel plezier en groeide al snel door naar de functie Management Assistente voor de Directeur-Generaal.

Marjorie heeft diverse Skincare trainingen van het hoofdkantoor in de US bijgewoond. Ze heeft in de Product Board van Forever voor de Benelux gezeten en wordt door collega Forever ondernemers geprezen voor haar kennis over de producten.

Ze is nu niet meer actief binnen mijn bedrijf. Ze werkt nu bij de Belastingdienst.

Waarom Forever?

Werken met Forever is mijn levensstijl geworden. Ik heb ervaren hoe bijzonder dit bedrijf is. Een bedrijf dat daadwerkelijk geeft om mensen. Of ze nu in dienstverband werken op de plantages, de distributiecentra, kantoren wereldwijd of zelfstandig Forever ondernemer of klant zijn. De mensen staan centraal bij dit bedrijf. Het Businessmodel geeft iedereen gelijke kansen, ongeacht opleiding, werkervaring of achtergrond.

Meer over mijn Forever Business

Ruud

Ik heb mijn werkervaring opgedaan in de kledingbranche. Gestart als verkoper en binnen korte tijd doorgegroeid naar de functies Assistent-bedrijfsleider en Bedrijfsleider. Daarna ingezet als “Trouble Shooter” voor de winkels die achterbleven in omzet.

Na 12 jaar besloot ik voor mezelf te beginnen. Naast mijn eigen bedrijf startte ik een jaar later als Beherend Vennoot.

In 1995 leerde ik Forever kennen en registreerde me als Forever ondernemer. Al snel voelde ik me als een vis in het water bij dit bijzondere bedrijf. In 1999 werd me de baan “Country Manager van Nederland” aangeboden. In de jaren daarna opende ik samen met mijn fantastische medewerkers België en Luxemburg.

In 2007 ben ik gestopt als Country Manager van de Benelux en sindsdien geniet ik van het werken als Forever ondernemer.

Het verdienmodel

Je denkt misschien dat we producten verkopen, maar dat is niet onze core business!
 
We hebben ons inkoopkanaal veranderd. Artikelen die we bij een winkel haalden, bestellen we bij Forever. We zijn zelf gebruikers van de producten en bouwen een netwerk op van medegebruikers. De kracht van het verdienmodel zit dus in duplicatie. Een groeiend netwerk van medegebruikers. Zo ontstaat er omzet en vanuit deze omzet komen ook de verschillende inkomsten van het verdienmodel.
 
En natuurlijk hebben we een handvol trouwe klanten. Maar dat is omdat ze weten dat we enthousiast zijn over de producten en ervaren hebben hoe goed de producten zijn.

FOREVER

BUSINESS

Wat heb ik te bieden? Is dit iets voor jou? Kun je dit? En krijg je hulp? Ik geef je met alle plezier de antwoorden op deze vragen. 

Forever Business
Verzending en levering
Preferred Customer