Meteen naar de inhoud

Over
Ons

Hallo! Wij zijn Marjorie en Ruud. In 1995 maakte wij kennis met het verdienmodel van Forever. Vanaf dat moment zijn wij de grootste fan van het Businessmodel en de Aloe Vera producten.

Hoe het is begonnen...

Samen met Rex Maughan, de oprichter van het bedrijf Forever

Marjorie

Marjorie is na het afronden van haar studie begonnen bij het Ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid. Ze werkte daar met veel plezier en groeide al snel door naar de functie Management Assistente voor de Directeur-Generaal.

Ze werkt nu parttime bij een opleidingsinstituut in de tandheelkunde. In haar vrije uren ondersteunt ze me bij het runnen van onze Forever Business.

Marjorie heeft diverse Skincare trainingen van het hoofdkantoor in de US bijgewoond. Ze heeft in de Product Board van Forever voor de Benelux gezeten en wordt door collega Forever ondernemers geprezen voor haar kennis over de producten.

Waarom Forever?

Werken met Forever is onze levensstijl geworden. We hebben ervaren hoe bijzonder dit bedrijf is. Een bedrijf dat daadwerkelijk geeft om mensen. Of ze nu in dienstverband werken op de plantages, de distributiecentra, kantoren wereldwijd of zelfstandig Forever ondernemer of klant zijn. De mensen staan centraal bij dit bedrijf. Het Businessmodel geeft iedereen gelijke kansen, ongeacht opleiding, werkervaring of achtergrond. En dit zijn maar enkele voorbeelden.

Meer over onze Forever Business

Ruud

Ik heb mijn werkervaring opgedaan in de kledingbranche. Gestart als verkoper en binnen korte tijd doorgegroeid naar de functies Assistent-bedrijfsleider en Bedrijfsleider. Daarna ingezet als “Trouble Shooter” voor de winkels die achterbleven in omzet.

Na 12 jaar besloot ik voor mezelf te beginnen. Naast mijn eigen bedrijf startte ik een jaar later als Beherend Vennoot.

In 1995 leerde ik Forever kennen en registreerde me als Forever ondernemer. Al snel voelde ik me als een vis in het water bij dit bijzondere bedrijf. In 1999 werd me de baan “Country Manager van Nederland” aangeboden. In de jaren daarna opende ik samen met mijn fantastische medewerkers België en Luxemburg.

In 2007 ben ik gestopt als Country Manager van de Benelux en sindsdien geniet ik van het werken als Forever ondernemer.

Het verdienmodel

Je denkt misschien dat we producten verkopen, maar dat is niet onze core business!
 
We hebben ons inkoopkanaal veranderd. Artikelen die we bij een winkel haalde, bestellen we bij Forever. We zijn zelf gebruikers van de producten en bouwen een netwerk op van medegebruikers. De kracht van het verdienmodel zit dus in duplicatie. Een groeiend netwerk van medegebruikers. Zo ontstaat er omzet en vanuit deze omzet komen ook de verschillende inkomsten van het verdienmodel.
 
En natuurlijk hebben we een handvol trouwe klanten. Maar dat is omdat ze weten dat we enthousiast zijn over de producten en ervaren hebben hoe goed de producten zijn.

gratis

Meest Gestelde Vragen

Hoe werkt het en wat doen we, wat zijn onze werkzaamheden? Word je geholpen? Zijn er tools en apps die je kunt gebruiken? Ik geef je met alle plezier de antwoorden op deze vragen en wat extra tips waar op te letten. 

Forever Business
Verzending en levering
Preferred Customer