Businessmodel

Inkomen

Meer dan 90% van de mensen die met Forever samenwerkt deelt ervaringen over de producten en bouwt een klantenbestand op. Ze verdienen hierdoor een leuke bijverdienste.

10% houdt zich bezig met het ondersteunen van mensen die de producten aanbevelen. Ik noem ze de Forever ondernemers. Zij zijn de grootste fan van de producten, hebben een klantenbestand opgebouwd en helpen mensen in de organisatie aan een (extra) inkomen.

Wanneer je meerdere mensen helpt aan een vervangend of meer inkomen, bouw je een passief inkomen op. Wij noemen dit royalties. Ook deze groep Forever ondernemers wordt elk jaar groter.

Zij genieten van de Forever Lifestyle. Bepalen zelf wanneer, waar en met wie ze werken. Het geld is in veel gevallen niet meer het belangrijkste. Ervaringsoverdracht, het organiseren van trainingen en workshops en de waardering die ze van collega’s krijgen, zorgt ervoor dat ze dagelijks voor alle Forever ondernemers klaar staan.

5000+ euro

Ruud de Pagter - vanaf 1995 Forever ondernemer

The deepest principle in Human nature is the craving to be appreciated

William James

Iedereen die een ‘mensenmens’ is kan een bijverdienste opbouwen met het verdienmodel van Forever. Ongeacht achtergrond, werkervaring of opleiding. Maar wil je er meer dan een modaal inkomen mee verdienen? Dan is het belangrijk dat je doorzettingsvermogen hebt, leergierig bent en er voldoende tijd voor vrij maakt.

Een mensenmens

Ben jij iemand die goed contact kan maken met iedereen? Een emotioneel intelligent persoon, een persoon met communicatieve vaardigheden.

Doorzettingsvermogen

Heb jij doorzettingsvermogen om het vak te leren? Dit hoort bij "Learning on the Job". Maak je geen zorgen. Wij zijn er om je te ondersteunen.

Leergierigheid

Wil jij leren van Forever ondernemers? Deze leer je kennen tijdens (online) meetings en Webinars. Je leert van de mensen die het gedaan hebben.

Tijd investeren

Wil jij tijd vrij maken om (online) meetings en webinars bij te wonen? Dit versnelt je leerproces waardoor je sneller een inkomen opbouwt.

Ken je iemand die geinterresseerd zou kunnen zijn? Klik op onderstaande button(s) om onze websitepage te delen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp