Mond tot mond reclame

01

Meer dan 90% van onze Forever ondernemers gebruikt de producten en deelt het enthousiasme over het eigen gebruik. Ze kopen de producten met korting.

In bijna alle gevallen hebben ze de producten leren kennen door een enthousiaste gebruiker of een Forever ondernemer. Indien ze een fan zijn van onze producten, brengen we ze op de hoogte dat ze korting kunnen krijgen. Dit door zich te registreren als “Novus Customer” oftewel vaste klant met een account bij Forever. Na registratie kan de Novus Customer producten zelf bij de groothandel bestellen met 15% korting.

Indien je als Novus Customer binnen 2 aaneengesloten maanden een klantenbestand opbouwt, door het enthousiasme over de producten (via Social Media) te delen met anderen, en meer dan 500 euro aan producten via je eigen ID nummer bij Forever besteld, zal de korting veranderen van 15% naar 35%. Deze korting blijft gelden en kan zelfs oplopen tot 48%.

Tevens krijg je vanaf dat moment toegang tot een persoonlijke Forever webshop voor klanten. Je klanten bestellen dan via je webshop. Het bedrijf regelt de betaling en de verzending. Jij ontvangt het verschil tussen de inkoop en verkoopwaarde.

De korting en het ID nummer vervalt indien men binnen 12 maanden geen bestelling meer plaatst.

400+ euro

When the product is right, you don’t have to be a great Marketer

Lee Iacocca

First Order discount

Start met jezelf te overtuigen door de kwaliteit van de producten te ervaren