Mensen begeleiden

02

Door je ervaringen over de producten te delen kun je een klantenbestand opbouwen. Indien je enthousiasme deelt over onze manier van werken en zodoende een team opbouwt van medeverkopers, zal je omzet vergroten.

Je helpt anderen aan een bijverdienste en ontvangt een kleine beloning over de groepsomzet. Des te hoger de groepsomzet, des te hoger het percentage en dus een hogere beloning.

Indien je binnen 2 aaneengesloten maanden een bepaalde groepsomzet realiseert, zal je persoonlijke korting van 35, naar 38, 43 en tot 48% over de verkoopwaarde stijgen. EĆ©nmaal bereikte kortingspercentages blijf je voor altijd behouden.

Je ontvangt tevens 3 tot 13% over de groepsomzetten van je teamleden. Wanneer onze Forever Business Owners een kleine 15 tot 25 mensen begeleiden en helpen aan een bijverdienste, verdienen zij ongeveer 1.500 tot 2.500 euro per maand. De meeste Forever Business Owners bouwen dit op naast een baan of onderneming.

Laat het duidelijk zijn dat dit geen toeval of geluk is, maar een logisch gevolg van de tijd en energie die een men erin steekt.

1500+ euro

I would rather earn 1% off a 100 people's efforts than 100% of my own efforts.

John D. Rockefeller

Sign up today

Wij staan klaar om je te ondersteunen

Ontmoet Forever

Maak eens kennis met ervaren Forever Business Owners die al jaren genieten van de vrijheid die deze manier van werken biedt. Er zijn er die meer dan 20 jaar Forever Business Owner zijn, maar ook die enkele jaren geleden zijn gestart of nog korter. Op deze kennismakingsavond delen zij waarom zij gestart zijn en waarom zij voor Forever gekozen hebben. Dit onder het genot van een drankje en een borrelhapje.