Begeleidingsbonus

02

Door je ervaringen over de producten te delen bouw je een klantenbestand op. Indien jij enthousiasme deelt over onze manier van werken en zodoende een team opbouwt van medeverkopers, zal je omzet vergroten.

Jij helpt anderen aan een bijverdienste en ontvangt een kleine beloning over de groepsomzet. Des te hoger de groepsomzet, des te hoger het percentage en dus een hogere beloning.

Indien je binnen twee aaneengesloten maanden een bepaalde groepsomzet realiseert, zal je persoonlijke korting van 35, naar 38, 43 en tot 48% over de verkoopwaarde stijgen. EĆ©nmaal bereikte kortingspercentages blijf je voor altijd behouden.

Je ontvangt tevens 3 tot 13% over de groepsomzetten uit het verkoopteam wat je opbouwt. Wanneer onze Forever ondernemers een kleine 15 tot 25 mensen begeleiden en helpen aan een bijverdienste, verdienen zij ongeveer 1.500 tot 2.500 euro per maand. De meeste Forever ondernemers bouwen dit op naast een baan of onderneming.

Laat het duidelijk zijn dat dit geen toeval of geluk is, maar een logisch gevolg van de tijd en energie die een men erin steekt.

1500+ euro

I would rather earn 1% off a 100 people's efforts than 100% of my own efforts.

John D. Rockefeller

Sign up today

Wij staan klaar om je te ondersteunen