Meteen naar de inhoud

Forever F15

Direct bestellen

Forever F15 Beginner

F15 BEGINNER is het juiste programma voor u als u net de C9 heeft volbracht óf nog niet-of nauwelijks sport en wilt starten met een gezondere levensstijl. Met dit programma leert u de basisvaardigheden van fitness met eenvoudige workouts waar nog geen extra attributen voor nodig zijn. In de brochure staan het bewegings- en voedingsschema, gezonde recepten en belangrijke tips om gezond(er) te leven. 

F15 bevat:

  • +  Forever Aloe Vera Gel® (2 x 1 liter)

  • +  Forever Lite Ultra® (15 maaltijden)

  • +  Forever Therm® (30 tabletten)

  • +  Forever Garcinia Plus® (90 softgels)

  • +  Forever Fiber® (15 sticks)

  • +  F15 programmaboekje

Forever F15 Intermediate

Voor mensen die na het afronden van de F15 BEGINNER hun transformatie willen voortzetten. Maar het programma is ook ideaal voor mensen die al redelijk actief zijn en hun sportieve activiteiten willen opvoeren en gezonde gewoontes willen volhouden. In dit programma wordt ook trainen met gewichten geïntroduceerd. Men werkt met een voedings- en supplementenschema, gezonde recepten, krachttraining, cardio met een hoge intensiteit, interval training en yoga. In de brochure staan het bewegings- en voedingsschema, informatie over het blijvend veranderen van de levensstijl, maar ook algemene informatie over bijvoorbeeld het belang van een goede nachtrust. 

Forever F15 Advanced

Voor mensen die na de F15 INTERMEDIATE klaar zijn voor de volgende stap en voor mensen die al zeer actief zijn, en op zoek zijn naar een geavanceerd programma om hun doelen te ondersteunen. Met dit programma werkt u aan het sterker maken van uw spieren met gerichte oefeningen en geavanceerde cardio training. In de brochure staan het bewegings- en voedingsschema, verdiepende informatie en tips over voeding en gezond leven. Ook krijgt u meer inzicht in hoe voeding en beweging kan worden afgestemd op lichaamstype.

Kijk ook even bij...

The Best Experience Ever

"Forever F15 is een prachtig programma voor iedereen die met Fitness, een andere sport of gewoon met een goed figuur bezig is. Naast de C9 is dit programma zeer goed bevallen bij sporters binnen de Forever familie"

Thank you for visiting…

Over ons
Verzending en levering
Preferred Customer