Forever Business

01

Werken met Forever?

"Wil jij een eigen bedrijf beginnen vanuit huis? Met kwaliteitsproducten, samenwerken met een maatschappelijk verantwoord bedrijf en een bewezen verdienmodel? Als anderen dat kunnen, dan kan jij het ook!"

Ruud en Marjorie de Pagter - vanaf 1995 Forever ondernemer

Vanuit huis een eigen bedrijf starten is populair als nooit tevoren. Of het nu komt door de gevolgen van het Coronavirus, onvrede of gemis aan waardering op de werkvloer of door de ambitie van de millenials, je ziet een toenemende stroom van mensen het heft in handen nemen om minder afhankelijk te zijn van een werkgever. Echter, de meeste mensen die starten hebben niet alleen tot doel economische prestaties (profit), maar zijn ook meer bezig met de sociale kant (people) en de ecologische randvoorwaarden (planet). Iets kunnen betekenen voor anderen en natuurvriendelijk werken, oftewel maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Forever, het bedrijf waar wij vanaf 1995 mee samenwerken, is een maatschappelijk verantwoord bedrijf. Het is een financieel gezond en winstgevend bedrijf. Bij Forever zijn de ondernemers geen concurrenten van elkaar. Integendeel, zij delen ervaringen en staan klaar voor iedereen die met Forever start. Een “People Business”, waar mensen centraal staan. Waar iedereen gelijke kansen heeft, ongeacht opleiding, werkervaring of achtergrond. Forever is vanaf de plantages, tijdens het productieproces tot aan het leveren aan de deur begaan met het millieu en de natuur.

Parttime starten

Vanuit huis ondernemen met Forever is goed te combineren met een baan, opleiding of eigen bedrijf. Bijna iedereen start parttime. In Nederland zijn er honderden mensen die een bijverdienste, een vervangend inkomen of meer dan dat hebben opgebouwd. Een deel daarvan werkt al langer dan 15 jaar met Forever samen, dus we mogen spreken over een bewezen verdienmodel. Eén van de grootste voordelen is een betere balans van werken en vrije tijd. Een ander, dat je een pensioen kan opbouwen waar de meeste mensen van dromen. Laat er geen misverstand over bestaan; het vereist hard werken en zelfdiscipline. 

"Afgelopen 25 jaar hebben we drie recessies meegemaakt en onze Forever onderneming heeft er nooit onder geleden."

Ruud en Marjorie de Pagter - vanaf 1995 Forever ondernemers
Ons huis in Maarn

Wat doen we?

Wij werken samen met ‘s werelds grootste producent van Aloë Vera producten. De producten onderscheiden zich door het unieke stabilisatie proces en de hoge concentraties Aloë Vera. Forever producten worden niet in winkels verkocht, maar via enthousiaste gebruikers die een Forever account hebben.

Winkels en webshops belonen mensen voor het herhaaldelijk bestellen. Denk aan het sparen van bonuspunten, vaste klanten korting of kortingcoupons. Forever gaat veel verder dan dat. Forever biedt je niet alleen korting indien je herhaaldelijk wil bestellen, maar ook een leuke bijverdienste als je de producten aanbeveelt en verkoopt. We gaan zelfs nog één stap verder. Wanneer je tijd en energie steekt in het helpen van anderen, bieden we je de mogelijkheid om vanuit huis je eigen onderneming op te bouwen.

Extra beloning

Wanneer je anderen helpt aan een bijverdienste of hoofdinkomen, kun je je tevens kwalificeren voor extra waardering en beloning, zoals;

Een volledig betaalde 7 tot 9 daagse Business Trip. In 2015 was het Singapore, 2016 Johannesburg, 2017 Dubai, 2018 Dallas, in 2019 Stockholm en in 2021 wordt het Sydney. Het bedrijf regelt de vliegtickets, zij boeken tevens een hotelkamer voor 2 personen in een 5 sterren hotel en je ontvangt bij aankomst een Visa Card met spending money.

Een autoplan van 400 tot 800 euro per maand voor 36 aaneengesloten maanden. Natuurlijk mag je zelf bepalen wat je met het maandelijkse bedrag doet.

Een winstdeling programma (Chairmans Bonus) oftewel 13e maand. In de afgelopen 5  jaar is er gemiddeld 25 miljoen dollar per jaar uitgekeerd. Variërende cheques vanaf enkele duizenden dollars tot meer dan 1 miljoen dollar.

Mijn vrouw en ik genieten jaarlijks van deze extra waardering. Zou je dit ook willen?

02

Een uitzonderlijk bedrijf

"De reden voor ons om met Forever te gaan samenwerken."

In 1995 zijn wij met Forever een samenwerking aangegaan. En elke dag werken wij met net zoveel passie en plezier als in de begin periode. Dat lijkt een bijzonder uitspraak, maar ik zal dit uitleggen tijdens een gesprek.

Forever is opgericht in 1978 en heeft kantoren in meer dan 160 landen. Hoe groot het bedrijf in de loop van de jaren ook is geworden, het is toch altijd een familiebedrijf gebleven. Met de typische familiewaarden waar iedereen zich thuis voelt. We laten ons dan ook leiden door begrippen als ‘integriteit’, ‘passie’, ‘trots’ en vooral ‘plezier’. Niet alleen de Executives van het bedrijf, maar vooral de ondernemers die 5, 10, 15 of zoals wij langer dan 25 jaar met Forever samenwerken delen deze begrippen.

''Als je bereidt bent om er voor te werken, biedt ons verdienmodel meer zekerheid dan een baan en minder risico's dan het traditionele ondernemerschap."

Ruud en Marjorie de Pagter

Start met Forever

en bepaal zelf wanneer, waar en met wie je wilt werken.

Ken je iemand die vanuit huis een inkomen wil opbouwen? Ken je iemand die vanuit huis een bedrijf wil starten? Ken je iemand die vanuit huis wil ondernemen? Stuur deze websitepagina door via één van de onderstaande buttons.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
03

Maak een afspraak

Ik kan me goed voorstellen dat je nog vragen hebt. Bijvoorbeeld met wie je te maken hebt? Wil je de mensen achter aloe2you.com beter leren kennen? Sta je er alleen voor of krijg je hulp? Waar kan je meer informatie vinden over de producten of het verdienmodel? Moet je direct starten als ondernemer en je inschrijven bij de KvK?

Ik bied je de mogelijkheid om je contact gegevens met me te delen en een afspraak met me te maken. Dan beantwoord ik al je vragen.

Heb je een vraag?

0683798658

Kennismaken

Online en Coronaproof

Kantoor aan huis

Weth. Noordamweg 1,
3951 BJ Maarn