01

Ondernemen vanuit huis

"Als je bereidt bent om er voor te werken, biedt het verdienmodel van Forever meer zekerheid dan een baan en minder risico's dan het traditionele ondernemerschap. Ik spreek uit ervaring."

Ruud de Pagter - vanaf 1995 Forever ondernemer

Vanuit huis een eigen bedrijf starten is populair als nooit tevoren. We willen vrijheid van werken. Een manier van werken waarbij je zelf kan bepalen wanneer, waar en met wie je werkt. 

Het bedrijf waar ik vanaf 1995 mee samenwerk, waarvan zeven jaar als Country Manager (zie LinkedIn), biedt deze mogelijkheid. Met een verdienmodel waarbij iedereen gelijke kansen heeft, ongeacht achtergrond, opleiding of werkervaring. 

Parttime starten

Starten als Forever ondernemer is goed te combineren met een baan, opleiding of eigen bedrijf. Bijna iedereen start parttime. Volgens onze succesvolle Forever ondernemers, is een betere balans van werken en vrije tijd één van de grootste voordelen. 

Wat doen we?

Je eigen bedrijf heeft omzet nodig. En voor omzet heb je een product of dienstverlening nodig. Wij hebben een fantastisch product en een bijzondere dienstverlening. Aloe Vera producten en anderen helpen een inkomen op te bouwen. Start je eigen bedrijf, zonder de hoge investeringen en risico’s die we kennen van het traditionele ondernemen. En geniet van de voordelen van vrijheid van werken.

Extra Beloning

Ontvang extra waardering voor inzet, zoals;

Een volledig betaalde 7 tot 9-daagse Business Trip. In 2015 was het Singapore, 2016 Johannesburg, 2017 Dubai, 2018 Dallas, in 2019 Stockholm en in 2022 wordt het Sydney. Het bedrijf betaalt een hotelkamer en de vliegtickets en je ontvangt bij aankomst een Visa Card met spending money.

Een autoplan van 400 tot 800 euro per maand voor 36 aaneengesloten maanden. Natuurlijk bepaal je zelf wat je met het maandelijkse bedrag doet.

Een winstdeling programma (Chairmans Bonus) of 13e maand.

En dit allemaal is voor iedereen mogelijk, ongeacht werkervaring, opleiding of achtergrond. Elk jaar ontvangen enkele tienduizenden Forever ondernemers deze extra beloningen. Zou jij dat ook willen ontvangen?

02

Een uitzonderlijk bedrijf

"We laten ons leiden door begrippen als ‘integriteit’, ‘passie’, ‘trots’ en vooral ‘plezier’."

In 1995 ben ik met Forever gestart. Waarvan zeven jaar op het hoofdkantoor. En elke dag werk ik met net zoveel passie en plezier als in de beginperiode. Ik zal dit uitleggen wanneer je contact met me opneemt.

Hoe groot het bedrijf in de loop van de jaren ook is geworden, het is toch altijd een familiebedrijf gebleven. Met de typische familiewaarden waar iedereen zich thuis voelt. We laten ons dan ook leiden door begrippen als ‘integriteit’, ‘passie’, ‘trots’ en vooral ‘plezier’. De ondernemers die 5, 10, 15 of zoals wij langer dan 25 jaar met Forever samenwerken delen deze begrippen.

Wil je vandaag worden gebeld?

Telefonisch bereikbaar 09:00 – 21:00

Adres Wethouder Noordamweg 1, 3951BJ Maarn

Email info@aloe2you.com

Ken je iemand die vanuit huis een inkomen wil opbouwen? Ken je iemand die vanuit huis een bedrijf wil starten, iemand die wil ondernemen? Deel de website via één van de onderstaande buttons.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Tijdelijke aanbieding

Maak nu een account aan en ik stuur je een email met een interessant voorstel.