Eigen bedrijf starten?

Ondernemen vanuit huis

Start parttime naast een baan

01

Ondernemen vanuit huis

Neem afscheid van de 9-tot-5 mentaliteit en werk aan een werkleven dat past bij uw levensstijl. Start met een bewezen businessmodel en een bewezen verdienmodel. Ik ondersteun u met tools, inspiratie en meer dan 25 jaar ervaring.

Ruud de Pagter - vanaf 1995 Forever ondernemer

Vanuit huis een eigen bedrijf starten is populair als nooit tevoren. Of het nu komt door de gevolgen van het Coronavirus, onvrede of gemis aan waardering op de werkvloer, het aantal mensen dat minder afhankelijk wil zijn van een werkgever wordt steeds groter. Mensen zijn op zoek naar vrijheid van werken. Een manier van werken waarbij u zelf kan bepalen wanneer, waar en met wie u werkt. 

Het bedrijf waar wij vanaf 1995 mee samenwerken, waarvan zeven jaar in dienstverband (zie LinkedIn), biedt deze mogelijkheid. Met een verdienmodel waarbij iedereen gelijke kansen heeft, ongeacht achtergrond, opleiding of werkervaring. Bij Forever zijn de ondernemers geen concurrenten van elkaar. Integendeel, zij delen ervaringen en staan klaar voor iedereen die met Forever start. Een “People Business”, waar mensen centraal staan.

Parttime starten

Uw start als Forever ondernemer is goed te combineren met een baan, opleiding of eigen bedrijf. Bijna iedereen start parttime. In Nederland zijn er honderden mensen die een bijverdienste, een vervangend inkomen of meer dan dat hebben opgebouwd. Een deel daarvan werkt al langer dan 15 jaar met Forever samen, dus we mogen spreken over een bewezen verdienmodel. Volgens onze succesvolle Forever ondernemers, is een betere balans van werken en vrije tijd één van de grootste voordelen. Een ander, dat u een pensioen kan opbouwen waar de meeste mensen van dromen. Maar laat er geen misverstand over bestaan, daar zal men voor moeten werken. 

"Afgelopen 25 jaar hebben we drie recessies meegemaakt. Ons eigen bedrijf, dat we met het verdienmodel van Forever hebben opgebouwd, heeft er nooit onder geleden."

Ruud en Marjorie de Pagter
Ons kantoor aan huis in Maarn

Wat doen we?

Wij werken samen met ‘s werelds grootste producent van Aloë Vera producten. De producten onderscheiden zich door het unieke stabilisatie proces en de hoge concentraties Aloë Vera. Forever producten worden niet in winkels verkocht, maar via enthousiaste gebruikers.

Wilt u een eigen bedrijf starten? Dan help ik u met Forever producten een onderneming op te bouwen. U start een eigen bedrijf, zonder de hoge investeringen en risico’s die we kennen van het traditionele ondernemen. Geniet van de voordelen van vrijheid van werken. Een manier van werken waarbij u zelf kan bepalen wanneer, waar en met wie u werkt.

Extra beloning

Wanneer u met Forever producten uw eigen onderneming opbouwt, wordt u gewaardeerd voor uw inzet en maakt u een grote kans om extra beloning te krijgen, zoals;

Een volledig betaalde 7 tot 9 daagse Business Trip. In 2015 was het Singapore, 2016 Johannesburg, 2017 Dubai, 2018 Dallas, in 2019 Stockholm en in 2022 wordt het Sydney. Het bedrijf regelt de vliegtickets, zij boeken tevens een hotelkamer voor 2 personen in een 5 sterren hotel en u ontvangt bij aankomst een Visa Card met spending money.

Een autoplan van 400 tot 800 euro per maand voor 36 aaneengesloten maanden. Natuurlijk mag u zelf bepalen wat u met het maandelijkse bedrag doet.

Een winstdeling programma (Chairmans Bonus) oftewel 13e maand. In de afgelopen 5  jaar is er gemiddeld 25 miljoen dollar per jaar uitgekeerd. Variërende cheques vanaf enkele duizenden dollars tot meer dan 1 miljoen dollar.

Dit lijkt wellicht weggelegd te zijn voor een enkeling, maar ervaring wijst uit dat het voor iedereen mogelijk is. Het is dichterbij dan u denkt. Zou u ook elk jaar extra beloning willen ontvangen?

02

Een uitzonderlijk bedrijf

"We laten ons leiden door begrippen als ‘integriteit’, ‘passie’, ‘trots’ en vooral ‘plezier’."

In 1995 zijn wij met Forever een samenwerking aangegaan. Waarvan zeven jaar in dienstverband. En elke dag werken wij met net zoveel passie en plezier als in de begin periode. Dat lijkt een bijzonder uitspraak, maar ik zal dit uitleggen wanneer u een afspraak met mij maakt.

Forever is opgericht in 1978 en heeft kantoren in meer dan 160 landen. Hoe groot het bedrijf in de loop van de jaren ook is geworden, het is toch altijd een familiebedrijf gebleven. Met de typische familiewaarden waar iedereen zich thuis voelt. We laten ons dan ook leiden door begrippen als ‘integriteit’, ‘passie’, ‘trots’ en vooral ‘plezier’. Niet alleen de Executives van het bedrijf, maar vooral de ondernemers die 5, 10, 15 of zoals wij langer dan 25 jaar met Forever samenwerken delen deze begrippen.

''Als u bereidt bent om er voor te werken, biedt het verdienmodel van Forever meer zekerheid dan een baan en minder risico's dan het traditionele ondernemerschap. Wij hebben dat zelf ervaren."

Ruud en Marjorie de Pagter

Start met Forever

en bepaal zelf wanneer, waar en met wie u wilt werken.

Kent u iemand die vanuit huis een inkomen wil opbouwen? Kent u iemand die vanuit huis een bedrijf wil starten? Kent u iemand die vanuit huis wil ondernemen? Deel de website via één van de onderstaande buttons.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email