01

Onderneming starten

"Wil je een leuke bijverdienste opbouwen? Wil je een eigen onderneming of bedrijf starten? Het businessmodel van Forever biedt minder risico's dan het traditionele ondernemen en meer zekerheid dan een baan. Ik spreek uit ervaring."

Ruud de Pagter - vanaf 1995 Forever ondernemer

Mijn werkervaring heb ik opgedaan in de kledingbranche. Daar ontdekte ik mijn passie; het beste uit mensen naar boven halen.

Na het contact met een succesvolle ondernemer uit de UK werd ik op de hoogte gebracht van het businessmodel van Forever. Het werd al snel duidelijk dat ik met een bijzonder bedrijf te maken had. Ik startte met enkele uren in de week. Binnen een jaar bevestigde het verdienmodel wat ik al vermoedde; het businessmodel werkt. Sindsdien werk ik fulltime als Forever ondernemer.

Elke dag geniet ik van de vele voordelen die je als Forever ondernemer hebt. Ik bepaal wanneer, waar en met wie ik werk. En ik doe dat wat ik leuk vind; mensen begeleiden om ons vakgebied goed uit te voeren. Met andere woorden, het beste uit mensen naar boven halen.

02

Een uitzonderlijk bedrijf

"We laten ons leiden door begrippen als ‘integriteit’, ‘passie’, ‘trots’ en vooral ‘plezier’."

Forever heeft het volledige productieproces van de Aloë Vera producten in eigen handen. Vanaf de plantages tot aan de distributie naar de klant (zie video). De kwaliteitsproducten onderscheiden zich door de zeer hoge concentraties Aloë Vera. Exclusieve producten die niet via winkels worden verkocht, maar door enthousiaste gebruikers (onze ervaringsdeskundigen) die een account hebben bij Forever.

In meer dan 160 landen, en meestal vanuit mooie monumentale panden, zorgt een team van toegewijde medewerkers dat alles perfect geregeld wordt. Of men nu een account heeft aangemaakt voor een leuke bijverdienste of een bovengemiddeld inkomen (als Forever ondernemer), iedereen krijgt dezelfde aandacht. En iedereen heeft gelijke kansen, ongeacht achtergrond, werkervaring of opleiding.

Hoe groot het bedrijf in de loop van de jaren ook is geworden, het is toch altijd een familiebedrijf gebleven. Met de typische familiewaarden waar iedereen zich thuis voelt en waardoor we ons dan ook laten leiden door begrippen als ‘integriteit’, ‘passie’, ‘trots’ en vooral ‘plezier’. Het gevolg is dat de ondernemers die 5, 10, 15 jaar of zoals wij langer dan 25 jaar met Forever samenwerken deze begrippen delen met de nieuwe ondernemers.

STUUR EEN WHATSAPP BERICHT

Eigen bedrijf beginnen

Je eigen bedrijf heeft omzet nodig en voor omzet heb je een product of dienstverlening nodig. Wij bieden een fantastisch product en een uitmuntende dienstverlening. Aloe Vera producten en anderen helpen een inkomen op te bouwen. Start voor een bijverdienste of je eigen bedrijf, zonder de hoge investeringen en risico’s die we kennen van het traditionele ondernemen. En geniet van de voordelen van vrijheid van werken.

Extra Beloning

Ontvang extra waardering voor inzet, zoals;

Een volledig betaalde 7 tot 9-daagse Business Trip. In 2015 was het Singapore, 2016 Johannesburg, 2017 Dubai, 2018 Dallas, in 2019 Stockholm en in 2022 wordt het Sydney. Het bedrijf betaalt een hotelkamer en de vliegtickets en je ontvangt bij aankomst een Visa Card met spending money.

Je kan een autoplan van 400 tot 800 euro per maand voor 36 aaneengesloten maanden verdienen. Natuurlijk bepaal je zelf wat je met het maandelijkse bedrag doet.

Ook kun je je kwalificeren voor een winstdeling programma (Chairmans Bonus) of 13e maand.

En dit allemaal is voor iedereen mogelijk, ongeacht werkervaring, opleiding of achtergrond. Elk jaar ontvangen enkele tienduizenden Forever ondernemers deze extra beloningen. Zou jij dat ook willen ontvangen?

Spending Money

Parttime starten

Starten als Forever ondernemer is goed te combineren met een baan, opleiding of eigen bedrijf. Bijna iedereen start parttime. Volgens onze succesvolle Forever ondernemers, is een betere balans van werken en vrije tijd één van de grootste voordelen. 

03

Start en ik doe je een interessant voorstel!

Contactformulier

Telefonisch bereikbaar 09:00 – 21:00

Email info@aloe2you.com

 

Ken je iemand die vanuit huis een inkomen wil opbouwen? Ken je iemand die vanuit huis een bedrijf wil starten, iemand die wil ondernemen? Deel de website via één van de onderstaande buttons.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email