Forever Bright Toothgel

Direct bestellen

Forever Bright Toothgel

Poets je tanden met de kwaliteitstandpasta Forever Bright Toothgel voor perfecte mondhygiëne en gezond tandvlees. Deze unieke formule bevat bijenpropolis en heeft een basis van pure aloë vera gel. Forever Bright Toothgel is fluoride vrij en bijzonder zacht voor gevoelig tandvlees. Geniet tijdens het poetsen van de verfrissende muntsmaak. Zowel kinderen als volwassenen zijn er dol op. Smile!

Ingrediënten:

Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sorbitol, Hydrated Silica, GlycerinM Sodium Lauryl Sulfate, Chondrus Crispus Powder, Aroma, Propolis Extract, Sodium Sacharin, Ascorbic Acid, Citric AcidM Limonene, Linalool, Methylparaben, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, CI 75810

Bestseller

Ook de Forever Bright Toothgel is al jaren één van Forever’s bestsellers. Poetsen met Forever Bright Toothgel zorgt voor gezond tandvlees en perfecte mondhygiëne. De unieke nonfluoride formule bevat het juiste percentage gestabiliseerde aloë vera gel en bijenpropolis voor een effectief reinigende en verzorgende werking. Zowel kinderen als volwassenen zijn er dol op. Zeer zuinig in gebruik.

The Best Experience Ever

"Onze dochter is nu 19 jaar jong en wij zijn langer dan 25 jaar Forever ondernemer. Het zal duidelijk zijn dat onze dochter vanaf het moment dat zij haar tanden poetst Forever Bright Toothgel gebruikt. En dat het goed werkt? Ze krijgt bij haar halfjaarlijkse controle altijd te horen dat haar tanden en vooral haar tandvlees er zeer goed uitzien."

Heb je een vraag?

Thank you for visiting…