Meteen naar de inhoud

Forever B12 Plus

Direct bestellen

Chatbox
Whatsapp Chat
Stuur me een bericht en ik antwoord zo snel mogelijk.

Forever B12 Plus

Forever B12 Plus is een bron van vitamine B12 en foliumzuur. Vitamine B12 is een veelzijdige vitamine. Het ondersteunt de werking van het zenuwstelsel en een vorming van rode bloedcellen. Het ondersteunt de werking van het immuunsysteem en draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid of moeheid. Foliumzuur draagt bij tot een normale bloedvorming en speelt een rol in het celdelingsproces. Deze vitamine is bijzonder belangrijk voor vrouwen die een kinderwens hebben. Vitamine B12 is populair bij veganisten en vegetariërs. 

Ingrediënten:

Dextrose, zuurteregelaar (dicalciumfosfaat), verdikkingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, microcrystalline cellulose), antiklontermiddel (stearinezuur, siliciumdioxide), stabilisator (magnesiumstearaat), cyanocobalamine, foliumzuur

Kijk ook even bij...

The Best Experience Ever

"Heb je weleens last van duizeligheid, vermoeidheid of concentratieproblemen? Dan kan het zijn dat je een tekort hebt aan vitamine B12. Vitamine B12 draagt bij tot een normale vorming van rode bloedcellen. Rode bloedcellen zorgen voor het transport van zuurstof door heel jouw lichaam. Vooral wie een plantaardig dieet heeft, zit in de risicogroep voor een vitamine B12 tekort."

Thank you for visiting…

Over ons
Verzending en levering
Preferred Customer