fbpx
Meteen naar de inhoud

Forever B12 Plus

Direct bestellen

Forever B12 Plus

Forever B12 Plus is een bron van vitamine B12 en foliumzuur. Vitamine B12 is een veelzijdige vitamine. Het ondersteunt de werking van het zenuwstelsel en een vorming van rode bloedcellen. Het ondersteunt de werking van het immuunsysteem en draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid of moeheid. Foliumzuur draagt bij tot een normale bloedvorming en speelt een rol in het celdelingsproces. Deze vitamine is bijzonder belangrijk voor vrouwen die een kinderwens hebben. Vitamine B12 is populair bij veganisten en vegetariërs. 

Ingrediënten:

Dextrose, zuurteregelaar (dicalciumfosfaat), verdikkingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, microcrystalline cellulose), antiklontermiddel (stearinezuur, siliciumdioxide), stabilisator (magnesiumstearaat), cyanocobalamine, foliumzuur

Kijk ook even bij...

The Best Experience Ever

"Heb je weleens last van duizeligheid, vermoeidheid of concentratieproblemen? Dan kan het zijn dat je een tekort hebt aan vitamine B12. Vitamine B12 draagt bij tot een normale vorming van rode bloedcellen. Rode bloedcellen zorgen voor het transport van zuurstof door heel jouw lichaam. Vooral wie een plantaardig dieet heeft, zit in de risicogroep voor een vitamine B12 tekort."

Account aanmaken?

Als een Preferred Customer krijg je 5% korting op ons hele productassortiment en brengen we je als eerste op de hoogte van updates over nieuwe producten, acties en nieuws.

meer informatie

Er zijn twee geweldige manieren om een account aan te maken bij Forever! Een Forever Business Owner worden bied je de mogelijkheid om een business te starten waarbij je extra inkomen opbouwt. Als Preferred Customer krijg je 5% korting op ons hele assortiment.

Heb je hier een vraag over? Deel je naam en telefoonnummer en ik bel je zo snel mogelijk.

Thank you for visiting…

Over ons
Verzending en levering
Preferred Customer

Deel deze pagina...

Ruud de Pagter

Ondernemer | Coach | inspirator

Bedankt voor het delen van je contactgegevens.

5%

KORTING

Met dezelfde 30 dagen garantie en service?

Ja, natuurlijk. Geniet van de voordelen die wij bieden.

Wil je 5% korting op het gehele assortiment en als eerste op de hoogte zijn van alle updates over nieuwe producten, acties en nieuws? Maak dan je account aan!

We bieden een 30 dagen garantie.

Bestel Forever producten alleen via een zelfstandige Forever ondernemer (FBO) om optimaal gebruik te maken van de service en garantie die Forever wereldwijd biedt. 

Heb je vragen over de garantie, wil je bestellen of wil je ook starten met Forever?