Home » Aloe Vera Gelly

Aloe Vera Gelly

  • door

VERKOELEND EN KALMEREND

Aloe Vera Gelly is een heerlijk aloë product dat de huid kalmeert en intensief verzorgt. Gebruik de gel als je last hebt van een gevoelige en schrale huid. Bijvoorbeeld bij kleine schrammetjes, lichte jeuk of een muggenbult. De transparante gel verkoelt meteen. Dat maakt Aloe Vera Gelly ook een geweldige aftersun lotion! Het verfrist en je huid komt snel tot rust.

80% PURE ALOE

Alsof de gel rechtstreeks uit de aloe plant komt! Zo puur is Aloe Vera Gelly. Het bevat meer dan 80% pure aloë vera gel! De aloë vera is afkomstig van de Forever plantages in Texas en de Dominicaanse Republiek.

MOOIE INGREDIËNTEN

Het hoge percentage aloë vera gel wordt ondersteund met de waardevolle ingrediënten vitamine C, vitamine E en allantoïne. Ingrediënten waar je huid blij van wordt

VOOR WIE IS HET?

VOOR JONG EN OUD

Aloe Vera Gelly is geschikt voor jong en oud. Breng Aloe Vera Gelly royaal aan op gevoelige of schrale plekken op de huid. Masseer het voorzichtig in. Breng regelmatig opnieuw aan. Tip! Ga je de natuur in of op vakantie? Neem Aloe Vera Gelly met je mee!

Deze mooie gel is voor iedereen die op zoek is naar verkoeling en verzachting van de huid. Bijvoorbeeld als je in de zon hebt gezeten en bij een lichte vorm van jeuk. Maar bijvoorbeeld
ook als je wat kleine schrammetjes hebt opgelopen of om

een andere reden je huid wil kalmeren. Vakantiegangers en iedereen die de natuur intrekt: zorg dat er een tube in je tas zit! Aloe Vera Gelly is geschikt voor kinderen.

Ingrediënten: Aloe Barbadensis Leaf Juice (Stabilized
Aloe Vera Gel), Aqua, Glycerin, Triethanolamine, Carbomer, Disodium EDTA, Citric Acid, Ascorbic Acid, Allantoin, Glycine Soja Oil, Tocopherol, Methylparaben, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Diazolidinyl Urea.

OVER DE FORMULE

De formule van Aloe Vera Gelly bevat meer dan 80% aloë vera gel. De aloë vera is afkomstig van de Forever plantages in Texas en de Dominicaanse Republiek. De gel wordt aangevuld met vitamine C, vitamine E en allantoïne. Samen vormen deze ingrediënten een bijzonder sterke formule! Aloe Vera Gelly is parfumvrij.

• Vitamine C (Ascorbic Acid)
We weten allemaal dat vitamine C belangrijk is in onze voeding. Maar ook in huidverzorging is het een geweldige toevoeging. Het menselijk lichaam kan de vitamine niet
zelf aanmaken. Vitamine C speelt een essentiële rol bij
de aanmaak van collageen: een belangrijk eiwit in het bindweefsel dat zorgt voor de stevigheid van de weefsels. Collageen is daarom heel belangrijk voor de huid. Het zorgt voor stevigheid. Vitamine C is ook een sterke antioxidant. Het draagt bij tot de vorming van een huidbarrière. Zo blijft de huid beter gehydrateerd.

• Vitamine E
Vele onderzoeken tonen aan dat vitamine E een bijzondere werking heeft. De vitamine helpt de schade die de zon aanricht te verminderen. Ook versterkt het de barrièrefunctie van de huid. Bovendien zorgt vitamine E ervoor dat andere werkzame ingrediënten beter hun werk kunnen doen. Een goede toevoeging dus in een product!

• Allantoïne
Allantoïne bevordert het herstel van de huid en het hydrateert. Het helpt te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Ook heeft allantoïne een kalmerende, anti- irriterende werking.

GEBRUIK

Smeer Aloe Vera Gelly uit over de huid tot het is geabsorbeerd. Gebruik zoveel als wenselijk. Een keer extra smeren is geen probleem.

Goed om te weten:

• Productnummer: 61 • IASC logo
• Voor alle huidtypes • Glutenvrij

• Halal, Vegan

GEUR EN STRUCTUUR

Aloe Vera Gelly is een bijzonder soepele gel. Het product is transparant en absorbeert vlot. De geur is neutraal. Dat maakt het prettig om grotere delen van de huid mee in te smeren (bijvoorbeeld na het zonnen).

Mooie combinatie met:

Aloe Propolis Creme (51) Forever Sun Lips (462) Aloe First (40)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *