Aloe Vera Gelly

Direct bestellen

Aloe Vera Gelly

Aloe Vera Gelly is bijzonder effectief bij een gevoelige of schrale huid. De gel lijkt direct uit het binnenblad van de aloë vera plant te komen! De verfrissende transparante gel verzacht onmiddellijk de gevoelige plekken

op de huid. Door de verkoelende en verzorgende eigenschappen is het ook een ideale aftersun lotion. Het draagt bij aan het herstellend vermogen van de huid en biedt direct verkoeling.

Ingrediënten:

Aloe Barbadensis Leaf Juice (Stabilized* Aloe Vera Gel), Aqua, Glycerin, Triethanolamine, Carbomer, Disodium EDTA, Citric Acid, Ascorbic Acid, Allantoin, Glycine Soja Oil, Tocopherol, Methylparaben, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Diazolidinyl Urea.   

Bestseller

Aloe Vera Gelly is al jaren één van Forever’s bestsellers. Het is een heerlijk aloë product dat de huid kalmeert en intensief verzorgt. Gebruik de gel als je last hebt van een gevoelige en schrale huid. Bijvoorbeeld bij kleine schrammetjes, lichte jeuk of een muggenbult. De transparante gel verkoelt meteen. Dat maakt Aloe Vera Gelly ook een geweldige aftersun lotion! Het verfrist en je huid komt snel tot rust.

The Best Experience Ever

"Er zijn twee tubes die we overal mee naar toe nemen. De Aloe Propolis Crème en de Aloe Vera Gelly. De Aloe Vera Gelly zetten we in voor alles wat vanaf buitenaf op de huid wordt aangebracht."

Heb je een vraag?

Thank you for visiting…