"The greatest wealth is health"

Forever Aloe Vera Gel

Aloë vera bevordert het natuurlijke afweersysteem*. Onze Forever Aloe Vera Gel komt met 99,7% pure aloë vera gel heel dicht in de buurt van dit natuurlijke product! Het is bijna alsof je op een aloë vera veld staat, het blad van een aloë plant opensnijdt en de gel direct kunt proeven. Het is niet voor niets het eerste product dat een certificaat ontving van het International Aloe Science Council (IASC) voor de puurheid en kwaliteit.

* Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

.

Forever Aloe Berry Nectar

De fruitige aanvulling van cranberry en appel geeft deze aloë drank een milde, zoete twist. Aloë vera bevordert het natuurlijke afweersysteem* en Forever Aloe Berry Nectar bevat maar liefst 90,7% pure aloë vera gel uit het binnenblad van deze plant. De drank is rijk aan vitamine C, glutenvrij en bevat geen conserveermiddelen. Een fijne variant op de klassieker Forever Aloe Vera Gel!

* Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Forever Aloe Peaches

De heerlijke smaak van perzik geeft je een heerlijk zomers gevoel! Aloë vera bevordert het natuurlijke afweersysteem* en Forever Aloe Peaches bevat 84,3% pure aloë vera gel uit het binnenblad van deze plant. De drank is rijk aan vitamine C, bevat geen conserveermiddelen en geen gluten. Geniet dagelijks van deze zonnige aloë drank.

* Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Ik kan het iedereen aanbevelen

Toen ik startte als Forever ondernemer ben ik Aloe Vera gaan drinken. Dat is inmiddels 25 jaar geleden. Ik drink elke ochtend en avond een borrelglas Aloe Vera drank. Waarom ben ik het gaan drinken? Neem gerust contact met me op.

Heb je een vraag?