Meteen naar de inhoud

Aloe Jojoba Shampoo & Conditioner

Direct bestellen

Chatbox
Whatsapp Chat
Stuur me een bericht en ik antwoord zo snel mogelijk.

Aloe Jojoba Shampoo

Aloe Jojoba Shampoo is gemaakt van pure aloë vera en haarverzorgende jojoba-olie. Forever’s Aloe-Jojoba Shampoo is perfect voor dagelijks gebruik om je haar de beste verzorging te geven. Geniet van de verfrissende geur van tropisch fruit met hints van zoete room. Het rijke natuurlijke schuim helpt om vuil en olie gemakkelijk weg te spoelen. Zonder toegevoegde sulfaten helpt Aloe Jojoba Shampoo de vochtbalans van jouw hoofdhuid te behouden en tegelijkertijd zacht en beheersbaar te houden. Voor prachtig glanzend haar.

Aloe Jojoba Conditioner

Aloe Jojoba Conditioner verzacht het haar, maakt het glad en beter handelbaar zonder toegevoegde sulfaten. Gemaakt met pure aloë vera en andere krachtige ingrediënten, onze formule is perfect voor dagelijks gebruik en bevat drie verschillende oliën om vocht vast te houden zonder het haar te verzwaren. Geef je haar het allerbeste wat de natuur te bieden heeft met Forever’s Aloe Jojoba Conditioner.

Kijk ook even bij...

The Best Experience Ever

"In Indonesië waste men de haren al met Aloë Vera. Men was er al bekend met de heilzame en geneeskrachtige werking van het gelei uit de Aloë Vera plant. Twee keer in de week was ik mijn haar met deze shampoo. Wij zijn er enorm tevreden mee."

Thank you for visiting…

Over ons
Verzending en levering
Preferred Customer