Meteen naar de inhoud

Aloe Cooling Lotion

Direct bestellen

Aloe Cooling Lotion

Aloe Cooling Lotion creëert een verkoelende sensatie op de huid en is samengesteld om in te masseren op delen van het lichaam die vermoeid zijn of merkbaar aandacht nodig hebben na een actieve dag of voor en na specifieke sportactiviteiten. Dit product voelt zo koel aan op de huid dat u wellicht niet kunt vaststellen of het “warm” of koel aanvoelt, en deze verkoelende sensatie houdt langer aan dan verwacht.

Ingrediënten:

Aloë Barbadensis blad sap (gestabiliseerde Aloë Vera Gel), Aqua, Dimethyl Sulfon, Menthol, Arginine, Glycerine, Carbomer, Dimethicone, Eucalyptus Globulus Blad Olie, Limoneen, Linalool, Fenoxyethanol, Dinatrium EDTA, Caprylyl Glycol, Kamfer, Kalium Sorbaat, Citroenzuur, Hexylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Polysorbate 80, Sodium Benzoate, Ascorbic Acid, Sodium Hyaluronate, Glycine Soja Oil, Tocopherol, Borago Officinalis Extract, 1-2-Hexanediol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract.

Kijk ook even bij...

The Best Experience Ever

"Vroeger gebruikte we de tijgerbalsem. Vanaf dat ik met Forever producten werk de Heat Lotion. Maar door de Aloe Cooling Lotion laat het bedrijf zien dat het constant bezig is met vernieuwing. Het is niet voor niets een hardloper binnen het assortiment."

Thank you for visiting…

Over ons
Verzending en levering
Preferred Customer